Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

+4 0374 010 369 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 10:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni: 11:00 – 21:00
Marți – Vineri: 09:00 – 21:00
Sâmbătă – Duminică: 9:30 – 21:00

Magazin

Home  /  Magazin  /  Prăjituri  /  Prăjitură Trio Chocolate

Prăjitură Trio Chocolate

9,90 lei

Dacă îți place ciocolata, atunci mousse-ul cu trei tipuri de ciocolată va fi una dintre experiențele memorabile. Realizat după o rețetă a cofetarilor francezi, acest tip de mousse este una dintre cele mai longevive prăjituri de pe rafturile Poem. Doza șoc de ciocolată așezată pe o foaie subțire de vanilie te va cuprinde și te ține ostatic unei plăceri pe care vei dori să o incluzi în rutina ta gastronomică. Textura spumoasă a acestui trio de ciocolată albă, cu lapte și amăruie elevează simțurile de la “mi-e poftă de dulce” la “am avut o experință”!

Cele mai firave lucruri consumă cel mai mult efort. Crearea unui mousse consumă timp și atenție suplimentară oricărui cofetar. Dincolo de simplitatea ingredientelor, tehnica de realizare este una care necesită cunoștințe temeinice. Unul dintre secretele realizării Trio Chocolate este procesul de congelare a foilor, strat după strat.

Produs disponibil pentru vânzarea la bucată

Descriere

Pentru a completa experiența, servește Trio Chocolate cu prosecco, șampanie demisec sau cappuccino. Îi va evidenția aroma într-un mod neașteptat iar tu te vei bucura de gustul său la întregul său potențial.  Îți recomandăm să o păstrezi la frigider, la o temperatură de 4 grade și să o servești la 12-16 grade). Prăjitura trebuie consumată în maxim 72 de ore de la cumpărare.

Completează comanda:

Știi cu ce merge Trio Chocolate? Cu un pachet de gusturi puternice de ciocolată. Îți recomandăm să o savurezi alături de prăjitura Poem.

  

Informații suplimentare

Greutate0.13 kg
Ingrediente

3 tipuri de mousse de ciocolată (albă, cu lapte și amăruie), foaie de vanilie

Alergeni

Prăjitura conține ou

Valabilitate

72 de ore

Etiquette tips!

Ești atent la detalii? Arată oaspeților tăi că stăpânești arta servirii impecabile a produselor de cofetărie. Servește prăjitura cu o furculiță mică, pentru desert, nu cu lingurița. Acest mic detaliu îți va permite să păstrezi structura prăjiturii și o vei savura mai ușor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prăjitură Trio Chocolate”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…

Poeme de Primăvară
Poemul nostru este dedicat primăverii, momentul transformării noastre. Asemenea poveștii prințesei care se transformă în lebădă, uimind oamenii cu grația ei, prăjiturile Poem te îndeamnă să le descoperi micile secrete ale cofetăriei.
Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar