Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

+4 0374 010 369 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 10:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni: 11:00 – 21:00
Marți – Vineri: 09:00 – 21:00
Sâmbătă – Duminică: 9:30 – 21:00

Magazin

Home  /  Magazin  /  Prăjituri  /  Prăjitură Sinaia

Prăjitură Sinaia

9,90 lei

Povestea prăjiturii Sinaia începe din curțile regale și ne însoțește de-a lungul anilor, ca un martor tăcut al timpurilor în schimbare. Ea își păstrează rețeta originală, inspirând milioane de femei în a oferi bucurie pe mesele de familie. Sinaia ne amintește de plimbările lungi și aerul curat al drumețiilor de munte și de răsfățul de a gusta prima gură de frișcă dintr-o prăjitură, la capătul unei plimbări obositoare. Este recompensa supremă pentru copii și bucuria neexprimată a adulților.

Blatul este însiropat din belșug cu arome naturale de vanilie, la care se adaugă frișca făcută în casă. Pentru o aromă mai puternică, stafidele sunt macerate în sirop cu rom.

Produs disponibil pentru vânzarea la bucată

Descriere

Pentru a completa experiența, servește Sinaia cu șampanie sau un cappuccino. Îi va evidenția aroma într-un mod neașteptat iar tu te vei bucura de gustul său la întregul său potențial.  Îți recomandăm să o păstrezi la frigider, la o temperatură de 4 grade și să o servești rece (7-8 grade). Prăjitura trebuie consumată în maxim 24 de ore de la cumpărare.

Completează comanda:

Știi cu ce merge o prăjitură Sinaia? Cu un pachet de gusturi clasice. Îți recomandăm să o savurezi alături de prăjiturile Brateș sau Diplomat.

Informații suplimentare

Greutate0.165 kg
Ingrediente

Blat de vanilie însiropat, frișcă naturală și stafide

Alergeni

Prăjitura conține ou

Valabilitate

24 de ore

Etiquette tips!

Ești atent la detalii? Arată oaspeților tăi că stăpânești arta servirii impecabile a produselor de cofetărie. Servește prăjitura cu o furculiță mică, pentru desert, nu cu lingurița. Acest mic detaliu îți va permite să păstrezi structura prăjiturii și o vei savura mai ușor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prăjitură Sinaia”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…

Poeme de Primăvară
Poemul nostru este dedicat primăverii, momentul transformării noastre. Asemenea poveștii prințesei care se transformă în lebădă, uimind oamenii cu grația ei, prăjiturile Poem te îndeamnă să le descoperi micile secrete ale cofetăriei.
Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar