Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

+4 0374 010 369 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 10:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni: 11:00 – 21:00
Marți – Vineri: 09:00 – 21:00
Sâmbătă – Duminică: 9:30 – 21:00

Magazin

Home  /  Magazin  /  Prăjituri  /  Prăjitură Savoare

Prăjitură Savoare

9,90 lei

Categorie: Etichete: ,

Produs disponibil

Descriere

Fiecare are propria definiție a savorii și conexiunile sufletești deja create în legătură cu aceasta. Poemul nostru care se scrie de atâția ani și-a câștigat din plin meritul unei savori unice, de povestit și altora. Povestea savorii noastre este una care ține delicatețea, zâmbetul și bucuria în aceeași particulă de suflet cu care dai mai departe din starea pe care ai dobândit-o.
Prăjitura ”Savoare” este deja egală cu bucuria și zâmbetul de pe fețele clienților pentru că am ales să o expunem la raft după multe încercări și testări migăloase ca să iasă așa cum ne-am dorit.
”Savoare” își arată finețea și eleganța în vanilia îmbietoare pe care o accesorizează cu scorțișoara visării alegând să fie învăluite de caramelul și cacaoa care îi duc gustul la următorul nivel – cel al sublimului. Ingredientele de suport cum sunt făina și zahărul sunt cele care doar scot în evidență ceea ce vedetele aromate oferă prin împletire și atentă cumpănire – simțuri dezmierdate și momente cu sens.
Poți să te bucuri de ”Savoare” alături de o cafea bună, un latte machiato sau chiar o ciocolată caldă cum poți să o adulmeci linguriță cu linguriță fără nimic altceva.
”Savoare” poate să îți fie desert în orice zi cum la fel de bine poate să-ți fie moment de alint când vrei să te uiți la un film după o zi plină.
Ceea ce cauți când nici nu știi după ce să te uiți este de fapt ”Savoare”.

Informații suplimentare

Greutate0.120 kg
Ingrediente

zahar, portocala,scortisoara, faina

Valabilitate

48 ore

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prăjitură Savoare”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poeme de Primăvară
Poemul nostru este dedicat primăverii, momentul transformării noastre. Asemenea poveștii prințesei care se transformă în lebădă, uimind oamenii cu grația ei, prăjiturile Poem te îndeamnă să le descoperi micile secrete ale cofetăriei.
Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar