Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

+4 0374 010 369 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 10:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni: 11:00 – 21:00
Marți – Vineri: 09:00 – 21:00
Sâmbătă – Duminică: 9:30 – 21:00

Magazin

Home  /  Magazin  /  Prăjituri  /  Prăjitură Savarină

Prăjitură Savarină

6,90 lei

Am căutat în lung și-n lat o formă pentru Savarina noastră. Abia când am găsit-o am putut să o aducem pe raftul Poem, reinventându-și forma și păstrând esența. Savarina Poem își păstrează blatul însiropat moderat dar completează prospețimea rețetei clasice cu adaosul de portocală și lămâie rasă. Frișca naturală îi păstrează gustul clasic, transmițând sentimentul unui gust de familiar, de care ne-am bucurat generații de-a rândul.

Am păstrat rețeta clasică a amandinei franceze, dar am adăugat câteva mici detalii pentru a le aminti tutor de Poem, atelierul în care presărăm amintiri în fiecare ingredient. Secretele noastre stau în modul de preparare a blatului. Aluatul este dospit cu lămâie și portocală rasă în interior, apoi adăugăm rom brun. Toate ingredientele sunt naturale iar frișca este făcută în atelier, din smântână proaspătă.

Produs disponibil pentru vânzarea la bucată

Descriere

Pentru a completa experiența, servește Savarina cu ciocolată caldă și scorțișoară. Îi va evidenția aroma într-un mod neașteptat iar tu te vei bucura de gustul său la întregul său potențial.  Îți recomandăm să o păstrezi la frigider, la o temperatură de 4 grade și să o servești rece (7-8 grade). Prăjitura trebuie consumată în maxim 24 de ore de la cumpărare.

Completează comanda:

Știi cu ce merge o Savarină? Cu un pachet de gusturi clasice. Îți recomandăm să o savurezi alături de un Foret Noir sau prăjitura Brates.

Informații suplimentare

Greutate0.22 kg
Ingrediente

Aluat dospit, sirop de rom alb, frisca naturală.

Alergeni

Prăjitura conține ou

Valabilitate

24 de ore

Etiquette tips!

Ești atent la detalii? Arată oaspeților tăi că stăpânești arta servirii impecabile a produselor de cofetărie. Servește prăjitura cu o furculiță mică, pentru desert, nu cu lingurița. Acest mic detaliu îți va permite să păstrezi structura prăjiturii și o vei savura mai ușor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prăjitură Savarină”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…

Poeme de Primăvară
Poemul nostru este dedicat primăverii, momentul transformării noastre. Asemenea poveștii prințesei care se transformă în lebădă, uimind oamenii cu grația ei, prăjiturile Poem te îndeamnă să le descoperi micile secrete ale cofetăriei.
Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar