Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

+4 0374 010 369 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 10:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni: 11:00 – 21:00
Marți – Vineri: 09:00 – 21:00
Sâmbătă – Duminică: 9:30 – 21:00

Magazin

Home  /  Magazin  /  Prăjituri  /  Prăjitură Savarină Exotică

Prăjitură Savarină Exotică

8,50 lei

Când creativitatea te poartă dincolo de limitele rutinei, vrei să descoperi arome și gusturi pe care nu le-ai mai întâlnit. Pentru cei care vor să cunoască drumul de lângă autostrada gusturilor cunoscute, am creat o scurtătură. Este plină de arome noi, fructe exotice, kiwi, ananas și fructul pasiunii. Le poți simți în cochilia sa cunoscută, de Savarină clasică, dar te vei bucura de victoria unei noi experiențe fără să te ridici de la masă.

Aluatul este dospit cu lămâie și portocală rasă în interior, apoi adăugăm rom brun. Toate ingredientele sunt naturale iar frișca este făcută în atelier, din smântână proaspătă. Se prepară cu rom brun și portocale și lămâie rasă, fără esențe artificiale. Jeleul din fructul pasiunii este făcut în laboratorul Poeme, cu o concentrație de fruct foarte mare.

Produs disponibil pentru vânzarea la bucată

Descriere

Pentru a completa experiența, servește Savarina exotică cu prosecco. Îi va evidenția aroma într-un mod neașteptat iar tu te vei bucura de gustul său la întregul său potențial.  Îți recomandăm să o păstrezi la frigider, la o temperatură de 4 grade și să o servești rece (7-8 grade). Prăjitura trebuie consumată în maxim 24 de ore de la cumpărare.

Completează comanda:

Știi cu ce merge o amandină? Cu un pachet de gusturi exotice. Îți recomandăm să o savurezi alături de o Tartă cu fructe.

Informații suplimentare

Greutate0.33 kg
Ingrediente

Aluat dospit cu portocală și lămâie rasă, frișcă naturală, cremă de vanilie, jeleu de fructul pasiunii și fructe exotice.

Alergeni

Prăjitura conține ou

Valabilitate

24 de ore

Etiquette tips!

Ești atent la detalii? Arată oaspeților tăi că stăpânești arta servirii impecabile a produselor de cofetărie. Servește prăjitura cu o furculiță mică, pentru desert, nu cu lingurița. Acest mic detaliu îți va permite să păstrezi structura prăjiturii și o vei savura mai ușor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prăjitură Savarină Exotică”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…

Poeme de Primăvară
Poemul nostru este dedicat primăverii, momentul transformării noastre. Asemenea poveștii prințesei care se transformă în lebădă, uimind oamenii cu grația ei, prăjiturile Poem te îndeamnă să le descoperi micile secrete ale cofetăriei.
Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar