Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

+4 0374 010 369 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 10:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni: 11:00 – 21:00
Marți – Vineri: 09:00 – 21:00
Sâmbătă – Duminică: 9:30 – 21:00

Magazin

Home  /  Magazin  /  Prăjituri  /  Prăjitură Richard Negru

Prăjitură Richard Negru

8,90 lei

Rețetele clasice sunt cele care ne păstrează intacte amintirile din copilărie. Mereu legate de un eveniment de care ne amintim cu nostalgie, prăjiturile de odinioară, care ne amețeau cu cremele de ciocolată, sunt aici să ne spună povești dintr-o perioadă fericită. Richard păstrează în detaliu rețeta românească a prăjiturii clasice cu nucă și ciocolată. În foile sale subțiri de nucă se varsă ciocolata fină în timp ce aroma discretă a portocalei îi dă o notă fresh.

Secretul preparării acestei prăjituri stă în finețea cremei, dată de cantitatea echilibrată și tipul de unt folosit. Modul în care sunt realizate foile de nucă permit inserția cremei de ciocolată astfel încât textura să devină uniformă.

Categorie: Etichete: , ,

Produs disponibil pentru vânzarea la bucată

Descriere

Pentru a completa experiența, servește prăjitura Richard alături de un ceai negru sau un ceai de portocale cu scorțișoară. Îi va evidenția aroma într-un mod neașteptat iar tu te vei bucura de gustul său la întregul său potențial.  Îți recomandăm să o păstrezi la frigider, la o temperatură de 4 grade și să o servești la temperatura de 12-16 grade. Prăjitura trebuie consumată în maxim 72 de ore de la cumpărare.

Completează comanda:

Știi cu ce merge o prăjitură Richard? Cu un pachet de gusturi clasice. Îți recomandăm să o savurezi alături de un Marlenka.

Informații suplimentare

Greutate0.100 kg
Ingrediente

Foi de nucă, cremă de ciocolată, coajă de portocală.

Alergeni

Prăjitura conține ou și nucă

Valabilitate

72 de ore

Etiquette tips!

Ești atent la detalii? Arată oaspeților tăi că stăpânești arta servirii impecabile a produselor de cofetărie. Servește prăjitura cu o furculiță mică, pentru desert, nu cu lingurița. Acest mic detaliu îți va permite să păstrezi structura prăjiturii și o vei savura mai ușor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prăjitură Richard Negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…

Poeme de Primăvară
Poemul nostru este dedicat primăverii, momentul transformării noastre. Asemenea poveștii prințesei care se transformă în lebădă, uimind oamenii cu grația ei, prăjiturile Poem te îndeamnă să le descoperi micile secrete ale cofetăriei.
Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar