Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

+4 0374 010 369 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 10:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni: 11:00 – 21:00
Marți – Vineri: 09:00 – 21:00
Sâmbătă – Duminică: 9:30 – 21:00

Magazin

Home  /  Magazin  /  Prăjituri  /  Prăjitură Poem

Prăjitură Poem

9,90 lei

Poemul nostru este scris cu arome. Asemenea unei poezii de iubire, versurile noastre sunt ingredientele atent alese, dar mesajul rămâne la înțelesul fiecărui om care o întâlnește. Poem este prăjitura noastră semnătură. Apărută într-o ediție limitată, prăjitura Poem a avut succes încă de la primele momente ale lansării și de atunci a rămas prezentă pe rafturile cofetăriei. Rețeta conține o combinație delicioasă de ciocolată cu gust de caramel și nuci. Este o creație originală, venită din pasiunea pentru gustul puternic al ciocolatei, care este anticipat și completat de nuca și caramelul în cantități generoase.

Modul de preparare este la fel de original ca și rețeta pe care o facem. Secretul stă în faptul că nucile sunt prăjite, înainte de a începe procesul de prelucrare. Acest procedeu oferă prăjiturii un gust persistent, care este completat de textura spumoasă și crocantă.

Produs disponibil pentru vânzarea la bucată

Descriere

Pentru a completa experiența, servește prăjitura Poem alături de un cappuccino. Îi va evidenția aroma într-un mod neașteptat iar tu te vei bucura de gustul său la întregul său potențial.  Îți recomandăm să o păstrezi la frigider, la o temperatură de 4 grade și să o servești rece (7-8 grade). Prăjitura trebuie consumată în maxim 72 de ore de la cumpărare.

Completează comanda:

Știi cu ce merge o prăjitură Poem? Cu un pachet de gusturi clasice. Îți recomandăm să o savurezi alături de un Tarta citron.

 

Informații suplimentare

Greutate0.13 kg
Ingrediente

Mousse de nuci, mousse de caramel, blat de ciocolată, crocant de nucă și caramel, glazură de ciocolată caramel

Alergeni

Prăjitura conține ou și nucă

Valabilitate

72 de ore

Etiquette tips!

Ești atent la detalii? Arată oaspeților tăi că stăpânești arta servirii impecabile a produselor de cofetărie. Servește prăjitura cu o furculiță mică, pentru desert, nu cu lingurița. Acest mic detaliu îți va permite să păstrezi structura prăjiturii și o vei savura mai ușor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prăjitură Poem”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poeme de Primăvară
Poemul nostru este dedicat primăverii, momentul transformării noastre. Asemenea poveștii prințesei care se transformă în lebădă, uimind oamenii cu grația ei, prăjiturile Poem te îndeamnă să le descoperi micile secrete ale cofetăriei.
Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar