Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

+4 0374 010 369 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 10:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni: 11:00 – 21:00
Marți – Vineri: 09:00 – 21:00
Sâmbătă – Duminică: 9:30 – 21:00

Magazin

Home  /  Magazin  /  Prăjituri  /  Prăjitură Marlenka

Prăjitură Marlenka

9,90 lei

Gustul de caramel, miere și lapte condensat caramelizat este semnătura acestei prăjituri de origine armenească. Cunoscută pentru tradiția ei îndelungată pe mesele gospodinelor din Rusia și țările învecinate, prăjitura este un tribut al bucătăriei tradiționale, cu arome puternice și miere din belșug. Marlenka nu face compromisuri și își dezvăluie o bogăție de arome naturale în fiecare dintre straturile sale. Blatul de miere devine ingredientul principal, liant pentru caramelul și nuca măcinată.

Marlenka este cunoscută ca o prăjitură cu timp îndelungat de preparare. Laptele se ține pe foc timp de 4-5 ore pentru a obține gustul specific acestui desert. Blatul cu miere este pufos și susține discret crema este mătăsoasă și dulce, presărată cu nucă proaspăt măcinată.

Categorie: Etichetă:

Produs disponibil pentru vânzarea la bucată

Descriere

Pentru a completa experiența, servește prăjitura Marlenka alături de o cafea neagră la ibric. Îi va evidenția aroma într-un mod neașteptat iar tu te vei bucura de gustul său la întregul său potențial.  Îți recomandăm să o păstrezi la frigider, la o temperatură de 4 grade și să o servești rece (7-8 grade). Prăjitura trebuie consumată în maxim 72 de ore de la cumpărare.

Completează comanda:

Știi cu ce merge o Marlenka? Îți recomandăm să o savurezi alături de o prăjitură Marlenka.

  

Informații suplimentare

Greutate0.13 kg
Ingrediente

Blat pufos de miere, cremă cu lapte condensat caramelizat.

Alergeni

Prăjitura conține ou și nucă

Valabilitate

72 de ore

Etiquette tips!

Ești atent la detalii? Arată oaspeților tăi că stăpânești arta servirii impecabile a produselor de cofetărie. Servește prăjitura cu o furculiță mică, pentru desert, nu cu lingurița. Acest mic detaliu îți va permite să păstrezi structura prăjiturii și o vei savura mai ușor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prăjitură Marlenka”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…

Poeme de Primăvară
Poemul nostru este dedicat primăverii, momentul transformării noastre. Asemenea poveștii prințesei care se transformă în lebădă, uimind oamenii cu grația ei, prăjiturile Poem te îndeamnă să le descoperi micile secrete ale cofetăriei.
Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar