Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

0756 035 001 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 11:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni : 11:00 – 21:00
Marți – Duminică: 9:00 – 21:00

Magazin

Home  /  Magazin  /  Prăjituri  /  Prăjitură Gourmet Choco

Prăjitură Gourmet Choco

12,90 lei

Cele mai bune creații în cofetărie sunt cele care de duc dincolo de puterile ingredientelor clasice. Ele vin din inovație, din creație și din testarea a noi și noi arome, pe care le îmbini zi de zi, într-un experiment continuu care aspiră la un gust pe care știi că îl poți obține. Apoi, clinchetul final al cuptorului te anunță că ai reușit. O nouă prăjitură își așteaptă clienții. O prăjitură nouă pentru oamenii care nu vor să facă compromisuri. Gourmet Choco este o explozie de ciocolată, caramel și cacao. Fără zahăr, fără gluten, fără riscuri.

Produs disponibil pentru vânzarea la bucată

Descriere

Compoziția prăjiturii este realizată cu atenție în laboratorul Poem, pentru că gustul său să nu fie alterat de lipsa ingredientelor clasice. Folosim făină de orez și fructoză pentru blatul compact al prăjiturii, iar senzația puternică de dulce este înlocuită cu aromele puternice de cacao și ciocolată dietetică. Pralina de nuci este special folosită pentru a completa structura prăjiturii cu o notă fresh, de toamnă.

Recomandare de servire:
Ingredientele acestei prăjituri își păstrează aroma intactă la temperatura de 4 grade. Este recomandat să fie consumată în maxim 72 de ore și păstrată la frigider. Pentru a completa experiența, servește-o alături de o cafea neagră, fără zahăr.

Informații suplimentare

Greutate0,130 kg
Ingrediente

ciocolată dietetică, caramel, pralină de nuci, inulină, ouă, cacao, faină de orez, fructoză, unt de cacao

Alergeni

Prăjitura conține ou și nucă.

Valabilitate

72 de ore

Etiquette tips!

Ești atent la detalii? Arată oaspeților tăi că stăpânești arta servirii impecabile a produselor de cofetărie. Servește prăjitura cu o furculiță mică, pentru desert, nu cu lingurița. Acest mic detaliu îți va permite să păstrezi structura prăjiturii și o vei savura mai ușor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prăjitură Gourmet Choco”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar