Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

+4 0374 010 369 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 10:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni: 11:00 – 21:00
Marți – Vineri: 09:00 – 21:00
Sâmbătă – Duminică: 9:30 – 21:00

Magazin

Home  /  Magazin  /  Prăjituri  /  Prăjitură Foret Noire

Prăjitură Foret Noire

7,90 lei

J’aime le chocolat! Toți iubim ciocolata, dar niciodată atât de pasional așa cum o fac francezii. Am împrumutat de la ei o rețetă clasică, a unei prăjituri cu personalitate. Combinația de vișină și ciocolată aduce o notă amăruie și puternică, îmblânzită de frișca simplă, de vanilie. Totul se combină într-un amestec blând de arome. În atelierul Poem, ne-am pus propriile versuri în poezia creării acestei prăjituri. Am reinterpretat rețeta clasică adăugând frișcă de ciocolată, ca un subtil compliment creatorilor de artă a ciocolatei.

Secretul acestei prăjituri este blatul este spongios, elastic, cu o textură aerată. Astfel, gustul de ciocolată și vișine devin vedetele prăjiturii, cele care îți atrag atenția încă de la prima gustare.

Produs disponibil pentru vânzarea la bucată

Descriere

Pentru a completa experiența, servește prăjitura Foret Noire alături de șampanie, vin roze sau cafea. Îi va evidenția aroma într-un mod neașteptat iar tu te vei bucura de gustul său la întregul său potențial. Îți recomandăm să o păstrezi la frigider, la o temperatură de 4 grade și să o servești rece (7-8 grade). Prăjitura trebuie consumată în maxim 24 de ore de la cumpărare.

Completează comanda:

Știi cu ce merge cu prăjitura Foret Noire? Cu un pachet de gusturi puternice. Îți recomandăm să o savurezi alături de o Amandină, un Choco Crunch sau Chocolate Expresso.

 

Informații suplimentare

Greutate0.22 kg
Ingrediente

Blat de cacao, frișcă de ciocolată, vișine și frișcă naturală

Alergeni

Prăjitura conține ou

Valabilitate

24 de ore

Etiquette tips!

Ești atent la detalii? Arată oaspeților tăi că stăpânești arta servirii impecabile a produselor de cofetărie. Servește prăjitura cu o furculiță mică, pentru desert, nu cu lingurița. Acest mic detaliu îți va permite să păstrezi structura prăjiturii și o vei savura mai ușor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prăjitură Foret Noire”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…

Poeme de Primăvară
Poemul nostru este dedicat primăverii, momentul transformării noastre. Asemenea poveștii prințesei care se transformă în lebădă, uimind oamenii cu grația ei, prăjiturile Poem te îndeamnă să le descoperi micile secrete ale cofetăriei.
Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar