Informații suplimentare
Greutate | 1 kg |
---|---|
Ingrediente | oua, faina,zahar, ciocolata, nuca, cognac vin ars |
Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.
Zilnic, postăm ceva bun.
Program livrări:
Luni – Joi: 11:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00
Program cofetărie:
Luni : 11:00 – 21:00
Marți – Duminică: 9:00 – 21:00
87,00 lei
Cozonacul ardelenesc dospește mai molcom decât alți cozonaci. Dar asta pentru ca este făcut cu maia și nu se grăbește să crească precum Făt Frumos în câteva ore. Am învățat de la ardeleni că, dacă vrei lucru bune, durează un pic mai mult. La noi durează o zi întreagă să frământăm făina de secară și să creștem maiaua. Apoi să pui umplutura de nucă rasă fin, portocală rasă și să îl învârtim după tradiția cărților de bucate tradiționale.
Cozonacul tradițional cu maia cu umplutură nucă se ține la dospit 24 de ore iar compoziția se împrospătează în fiecare zi. Cozonacul își menține prospețimea datorită procesului de fermentație în care se eliberează acid lactic. Astfel, compoziția devine mai sățioasă și aerată. Patiseria cu maia este prietenoasă cu organismul și mult mai sănătoasă.
Produs disponibil
Greutate | 1 kg |
---|---|
Ingrediente | oua, faina,zahar, ciocolata, nuca, cognac vin ars |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.