Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

0756 035 001 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 11:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni : 11:00 – 21:00
Marți – Duminică: 9:00 – 21:00

Magazin

Home  /  Magazin  /  Macarons, Primăvară  /  Macarons de caramel sărat

Macarons de caramel sărat

3,00 lei

Termenii opuși sunt folosiți de poeți pentru a crea povești romantice. Albul și negrul se amestecă în valuri de imaginație, iubirea și disprețul sunt doar emoții iar răul și binele se aștern pe hârtiile goale, dându-le viață.  În cofetărie, caramelul sărat este reprezentarea poeziei dintre două esențe tari, care se împletesc dând naștere imaginației.  Ele nu pot fi descrise într-un singur cuvânt, nu pot fi ignorate și cu siguranță nu trec neobservate. Macarons de caramel este o combinație de bezea crocantă și cremă de lapte, unt, zahăr caramelizat și sare fleur de sol. Ele nu pot fi descrise într-un cuvânt, trebuie trăite.

Compoziția de bezea este amestecată cu făină de migdale și coaptă cu grijă. Compoziția de casă este cremoasă iar ingredientul secret, care îi oferă un gust puternic este sarea fleur de sol.

Produs disponibil

Descriere

Pentru a completa experiența, servește Macarons de caramel sărat alături de șampanie demisec sau cafea neagră. Îți recomandăm să le servești servești reci (7-8 grade) și să le păstrezi la frigider, la o temperatură de 4 grade. Macarons-urile trebuie consumate în maxim 72 de ore de la cumpărare.

Completază comanda:

Completează decorul și diversifică aromele cu mai multe tipuri de Macarons. Alege din mai multe tipuri disponibile Macarons de vanilie, Macarons de ciocolată, Macarons fistic.

Informații suplimentare

Greutate0,1 kg
Ingrediente

Albuș de ou, zahăr, făină de migdale și zahăr, unt, vanilie

Alergeni

ou, migdale

Valabilitate

72 de ore

Etiquette tips!

Macarons au o istorie mai lungă decât a celor mai multe prăjituri. Se spune că au fost aduse de Caterina de Medici în Franța, la nunta cu Hernic al III în 1553. Vorbind de regalitate, aceste mici rondele colorate și crocante au fost desertul servit în 1660 la nunta lui Ludovic al XIV-lea cu Maria Tereza. În lunga sa istorie, macarons au fost etalate pe farfurii aurite, dar mâncate cu mâna. Nu te feri să faci și tu la fel!

Cantitate

0.1 kg, 0.5 kg, 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Macarons de caramel sărat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar