Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

0756 035 001 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 11:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni : 11:00 – 21:00
Marți – Duminică: 9:00 – 21:00

Magazin

Home  /  Magazin  /  Bombonerie  /  Nuga

Nuga

10,00 lei

Recompensele supreme ale copilăriei noastre sunt cele în care cantitatea de zahăr se măsoară în cât mai multe grame. Nuga este unul dintre deliciile magice ale copilăriei și îți amintește de momentele când mierea și nuca din corpul ei greoi și dens îți țineau dinții strânși tare, până când repurtai o victorie asupra napolitanei șubrede. Aceasta ceda sub amenințarea hotărârii celor mici de a nu lăsa nici cea mai mică frimitură martor. Rețeta noastră de Nuga păstrează rețeta originală a batonului, ca o filă de poveste care va fi citită mereu cu plăcere de toți cei care decid să revină la gustul micilor victorii ale copilăriri.

Echilibrul dintre foile crocante de napolitană, făcute cu ou din belșug și crema spumoasă se păstrează cu sfințenie. Din când în când, nuci prăjite și fărâmițate sunt descoperite, răzleț, prin cremă, ca o surpriză de mult așteptată.

Categorie: Etichete: ,

Produs disponibil pentru vânzarea la pachet

Descriere

De când consumă mai mult zahăr, batonul de Nuga a luat în greutate. A ajuns la 100 de grame, așa cum îl veți găsi pe rafturile noastre. Însoțește-l cu un ceai negru sau un cappuccino și savurează-l în liniște. Nu-l lăsa să treacă de 90 de zile, când este termenul său de expirare.

Completază comanda: Nuga nu are pereche, dar dacă ar avea sigur ar vrea să fie pusă pe un platou dulce alături de un pachet de Bezele.

Informații suplimentare

Greutate0,100 kg
Ingrediente

Albuș de ou, zahăr, miere de albine, nucă

Alergeni

Nucă, ou

Valabilitate

90 de zile

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nuga”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar