Preloader
Widget Image

Dulci arome stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi.

0756 035 001 vreaucevabun@poemcaffe.ro Strada Eremia Grigorescu nr. 24, Brăila

Delectează-ți privirea

Zilnic, postăm ceva bun.

Program livrări:
Luni – Joi: 11:00 – 13:00; 16:00 – 19:00
Vineri – Duminică: 12:00 – 22:00

 

Program cofetărie:
Luni : 11:00 – 21:00
Marți – Duminică: 9:00 – 21:00

Title Image

Despre noi

Rețetele noastre sunt poeme dedicate amintirilor. Fiecare are propria sa poezie, un poem al ingredientelor care aduc aminte de locuri cu soare, emoții, iubire și visare.

Piureurile din fructe sunt selectate cu atenție, pentru ca ele să păstreze gustul fructului bine rumenit de soare.

Adăugăm ingrediente sănătoase, precum făina din migdale, ori de câte ori gustul unei prăjituri trebuie să fie dublat de atenția la sănătate.

Blaturile crocante, moi sau însiropate se fac în atelier pentru a fi mereu proaspete.

Folosim frișcă naturală și unt, păstrând rețetele originale.

Adaptăm în permanență rețetele pentru cei care își doresc o prăjitură dar nu au libertatea de a o consuma. Produsele noastre de post și cele pentru diabetici și-au găsit loc pe rafturile cofetăriei pentru ca toată lumea să se bucure de un desert sănătos

Infuzie de inspirație și arome organice pentru trezirea minții. Le recunoști după denumirile lor clasice de cafea, ceai, ciocolată caldă și răcoritoare.

poem caffe prajitura

Dulci arome

Stau pe raftul cu tentații pentru ca tu să alegi dintre cele care te inspiră astăzi. Prăjituri clasice, aromate, însiropate, colorate așteaptă să îți aline dorul de bucurie.

cozonac poem caffe

Amintiri delicioase

Aluatul crocant și mirosul de unt proaspăt îți amintește de bucătăria bunicii, când bucuria venea sub forma de fursecuri și cozonac.

prajitura poem caffe pe farfurie

Pentru suflet

Prăjitura de post este sfântă. Ea merge la suflet după o zi cuminte și este singura tentație căreia ai voie să-i cedezi.

De ce Poem?

Poem este locul cu poezie, cărți, cafea și prăjituri. Își păstrează familiaritatea unei sufragerii plină de amintiri și povești care se transformă în gusturi de neuitat. Rețetele noastre sunt poeme dedicate amintirilor. Fiecare are propria sa poezie, un poem al ingredientelor care aduc aminte de locuri cu soare, emoții, iubire și visare. Călătorim în Capri dar ne e dor de casa bunicii, toate pot fi posibile atunci când întâlnești o prăjitură. Create din imaginație, definite de tehnologie și perfecționate de ingrediente făcute cu migală, prăjiturile din laboratorul Poem sunt o experiență. Meniul nostru este o simfonie de arome și culori, creată din imaginație. Suntem mereu atenți la calitatea produselor și nu folosim niciun ingredient care nu își are locul în compoziția unei prăjituri de calitate. Știi care sunt ingredientele care fac o prăjitură Poem unică?

Vera Maxim

Vera Maxim a dat viață oazei de dulciuri, poezie și cărți, numită Poem Caffe. Pasiunea sa pentru gusturile delicate și arome nostalgice au făcut-o să caute un loc al ei. A deschis Poem Caffe în urmă cu 15 ani, deși studiile sale în economie nu o pregătiseră pentru o aventură în lumea aromelor de ciocolată și a croissantelor pufoase. În primii ani de la deschiderea cofetăriei a urmat cursurile “Lenôtre -école et ateliers de cuisine” din Paris, una dintre cele mai prestigioase școli de gastronomie din lume. În Paris a învățat cum rețetele pot prinde viață prin tehnică și atenție la detaliu. Experiența sa pariziană se regăsește în mousse-urile din prăjituri și în foietajele crocante, măsurate cu rigurozitatea unui adevărat patiser francez. Practica sa în atelierele cofetarilor francezi se întinde pe o perioadă de mai mulți ani, timp în care și-a însușit atât tehnica acestora dar și dorința de a educa publicul din România cu gusturile rafinate ale cofetăriei autentice și de calitate. Stilul său unic de prelucrare a zahărului, care se regăsește în toate torturile și prăjiturile pentru evenimente, este perfecționat în atelierul celui bun cofetar de piese de zahăr din lume, Stephane Klein. Creativitatea sa în a oferi publicului rețete unice și decoruri inspirate au dus-o pe Vera la numeroase concursuri naționale și internaționale. Vera continuă să își exerseze creativitatea adăugând pe raftul cofetăriei poeme noi, care devin clasice în scurt timp.

Livrăm în județele Brăila și Galați. Comanda minimă este de 50 de lei în cazul în care dorești livrare. Dacă vii tu să ridici produsele de la Cofetăria Poem, nu există niciun minim de comandă.
This is default text for notification bar