Evenimente

Când ne gândim la sărbători, mulți ar spune chec, cozonac, portocală și multă scorțișoară. Noi am spus de ce nu ar fi nucă, poate prune, ciocolată veritabilă de casă și o invitație la mirajul poveștilor de sezon, dar în pași de balet.

Până la urmă, Sărbătorile înseamnă invitație la bucurie. Motiv pentru care am ales să creionăm tot sezonul de iarnă povestea Poem Caffe, dar cu tematica Spărgătorul de Nuci.
Am îmbrăcat în straie de sărbătoare toată cofetăria, cu scene din balet proiectate pe perete, cu jucării din lemn reprezentative, cu lumini, culori din poveste.
Catalogul de iarnă a conturat și el o minunată grafică cu balerine, iar dulciurile de sezon se învârt toate în jurul acestei tematici.
Dacă veniți în cofetărie veți descoperi Prăjitura Prințesa Prună de Zahăr, Balerina, Spărgătorul de Nuci, Figurine din ciocolată, Creme și bomboane de ciocolată, Profiterol și alte minuni delicioase.

Ca să gustați cum trebuie toate bunătățile astea pregătite special doar în acest sezon, am lansat magia într-o atmosferă încântătoare, pe ritmuri de balet, cu invitați speciali și oameni minunați. S-a dansat, s-au citit povești, s-a râs, am socializat, copiii au savurat turtă dulce de casă dată prin ciocolată albă naturală care curgea râuri din fântână, muzica a cântat, iar Spărgătorul de Nuci ne-a fascinat.

Am trăit cu toții un basm feeric. Am închis ochii și am visat. Totul s-a întâmplat pe muzica lui Ceaikovski, într-un cadru plin de farmec.
Ne-am simțit răsplătiți când am văzut încântarea de pe feţele copiilor atunci când gustau unul dintre deserturile noastre. La final copiii au plecat acasă și cu premii, vestita carte de ilustrații Spărgătorul de Nuci și mascota în sine.

Multumim și ne înclinăm, minunatei echipe de balet. Să vă facem cunoștință:

Spărgătorul de Nuci – Velicu Theodora

Clara – Cojocaru Irina

Prințesa Spaniolă de Ciocolată – Tandica Denisa

Păpușa de Marțipan – Croitoru Amalia

Fulgul de Nea – Arrabito Giorgia

Prof. Coregraf Raluca Rotarescu
Secția de Coregrafie a Liceului de Arte “Hariclea Darclee” Brăila.

Iarna a sosit. Vă poftim în spaţiul nostru cald, primitor, unde se regăsesc cât mai multe elemente naturale. Se poate servi ceai, cafea, se pot savura deserturi naturale, se poate lucra cu laptopul, se pot organiza mici întâlniri și șuete între mame, prieteni, etc.

De nu ne credeți, doar priviți fotografiile…

S-a petrecut pe 5 Decembrie, în Ajun de Moș Nicolae.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment