AnnouncementsConcursuriEvenimenteika 2020 stuggartpremii

Apar alte provocări, alte planuri, o iei mereu de la capăt….
Povești noi, ca să știți…

Un eveniment unic într-un registru quasi realist a fost Olimpiada Culinară (IKA), ediția 25, care a avut loc între 14-19 februarie 2020. Timp de șase zile, Stuttgart, unul din cele mai frumoase orașe ale Germaniei, a devenit locul de întâlnire între culturi și civilizații, între așii gastronomiei internaționale, totul sub semnul unei statornice solidarități de breaslă. Artiști ai artei culinare, bucătari, cofetari și patiseri, din aproape 60 de țări au dovedit ce înseamnă cu adevărat măiestrie, creativitate, fler în meseria lor, în timpul celor două probe de foc cu care au intrat in cursa pentru cucerirea medaliilor olimpice.

Proba Individuală. Creație Vera Maxim, Pastry Chef



În atmosfera îmbietoare creată de INTERGASTRA (cel mai mare târg internațional de hoteluri, restaurante și alimentație publică) multe se vor petrece, dar din echipa regională ce a reprezentat Romania, Casa Boierului din Deal Buzău, a făcut parte și stimabila și draga noastră, Vera Maxim, Pastry Chef.

Succesul se obține prin multă muncă, dedicare, pasiune, peseverență, curaj și încredere.

O colecție de trăiri sfinte au fost la final. Echipa Regională Casa Boierului din Deal a câstigat ieri bronzul la Olimpiada Gastronomică de la Stuttgart Februarie 2020.
Felicitări, tuturor pentru munca depusă și mult succes în continuare!
Suntem mândri de tine, Vera Maxim, Pastry Chef.
La multe experiențe dulci și purtătoare de povești!


Fericirea este armonia dintre ceea ce gândești, ceea ce spui și ceea ce faci. – Gandhi

Câteva fotografii de la marele eveniment, ca să vă faceți o idee.

Fii realist, dorește-ți mereu imposibilul. – Paulo Coelho

Mâncarea nu e moft ce ţine de orgolii, ci trebuie făcută pentru a aduce bucurie celor din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment