Poem Caffe

este un loc care s-a creat din pasiune, pasiune pentru ciocolata, pentru prietenie, pentru conversatie, pentru aromele minunate ale cafelei si ceaiului, pentru tot ceea ce este frumos.

Poem Caffe – Mușcătură de fericire!
Prăjituri, torturi, deserturi 100% naturale create cu dragoste de oameni.

Prajiturile din ciocolata

sunt specialitatea casei. Ciocolata amaruie cu lapte, sau alba, combinate cu creme fine de mango, pere, vanilie, migdala sau pur si simplu doar ciocolata sub forma de mousse sau ganache.

Fie că este vorba de un eveniment deosebit din viața ta, de o aniversare, de o nuntă, un botez, o zi cu semnificație, ori de o surpriză dulce oferită celor pe care îi iubești, Poem Caffe te va ajuta să transmiți, printr-un gust unic, poezii de suflet, dar fără cuvinte.

Cam așa, deserturi împărătești. Tu la ce mai poftești?

Cofetarie Braila
– Prăjituri și torturi adulți
– Gemuri și dulcețuri de casă
– Torturi copii
– Candy bar
– Torturi nunta
– Torturi evenimente
– Ciocolaterie
– Prăjituri și Torturi 100% naturale

Checurile,

o alta specialitate a casei, sunt excelente, originale, cu fructe si dulceata, cu ciocolata, cu portocale sau cu lamâie. La capitolul cozonaci, va recomandam învârtitul cu nuca, un cozonac cu umplutura generoasa de nuca. Cofetaria realizeaza doua game de prajituri, cea moderna cu prajituri originale create în laboratorul nostru, sau retete aduse din târgurile si seminariile internationale, de copilarie sau tinerete, la care am pastrat întocmai retetele originale.

Torturi nunta

Revista Poem Caffe

Galerie foto cofetarie